Ølsted Høstrevy
Forside Medvirkende Billetter Menu Galleri Sponsorer Presse Historie Kontakt

Menu 2019
 

Forret:

Lakseterrin på salat m. asparges, dild og urtecreme samt brød.

Hovedret:

 Buffet:

Kyllingebryst m. barbeque, oksefilet stegt m. urter og rødvindnakkeam.

Små kartofler stegt m. smør, persille og citron. Kartoffelsalat m. radiser, ærter, løg og dild vendt i olie.

Salat 1: Hjertesalat, bladmix, agurk, tomat, blomkål og edamamebønner.

Salat 2: Pasta, icebergsalat, peberfrugt, spidskål og syltede agurk.

Dressinger: Cremefraichedressing m. hvidløg og urter og Thousand island dressing.

Brød

Dessert:

Tiramisu og glammeldaws æblekage m. ribsgele og flødeskum

 

Maden leveres af Ninas mad fra Strandsegård.